ΠΑΟΚ για Τζόλη: «Δεν είναι προς πώληση»

ΠΑΟΚ για Τζόλη: «Δεν είναι προς πώληση»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ για Τζόλη: «Δεν είναι προς πώληση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για τον Χρήστο Τζόλη μετά το δημοσίευμα που ήθελε την Μπριζ να πιέζει για την αγορά του νεαρού επιθετικού.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το πρωί της Πέμπτης δημοσιεύματα από το Βέλγιο ήθελαν την Μπριζ να πιέζει για την αγορά του Χρήστου Τζόλη. Στο δημοσίευμα υπήρχαν λεπτομέρειες για την... τακτική των Βέλγων και πως θα μπορούσαν ν' αγοράσουν τον Ιανουάριο τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ ο οποίος «κοστολογείται 10 εκατομμύρια ευρώ».

Μέσα σε αυτές τις λεπτομέρειες υπήρχε και ο Κρμέντσικ ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ από την Μπριζ και πως θα μπορούσε να μπει στα ανταλλάγματα για να μειωθεί η τιμή του Τζόλη.

Ομως από τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν ξεκάθαροι για τον νεαρό επιθετικό. «Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για Τζόλη, προτάσεων από ομάδες κλπ, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση», έλεγαν χαρακτηριστικά στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα