H Μπριζ πιέζει για να αγοράσει τον Τζόλη!

H Μπριζ πιέζει για να αγοράσει τον Τζόλη!

Gazzetta team
H Μπριζ πιέζει για να αγοράσει τον Τζόλη!

bet365

Η Κλαμπ Μπριζ θέλει τον Τζόλη και πιέζει τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό εξτρέμ.
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ είναι ο Χρήστος Τζόλης, σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «nieuwsblad.be». Η ομάδα του Βελγίου εξετάζει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος με 12 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα η Μπριζ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χρήστου Τζόλη. Παρ' όλα αυτά η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη για τους Βέλγους, καθώς απομένουν μόνο τρεις ημέρες για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όπως τονίζουν οι Βέλγοι ο ΠΑΟΚ ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει!

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ρόλο στην μεταγραφή μπορεί να παίξει ο Μίχαελ Κρμέντσικ, ο οποίος είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Μπριζ. Δηλαδή οι Βέλγοι να παραχωρήσουν τον Τσέχο φορ στον ΠΑΟΚ ώστε να μειώσουν την τιμή του Τζόλη τον οποίο θεωρούν στην Μπριζ ως «ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!»

Μένει να δούμε πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση και εάν η Μπριζ είναι διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για τον Χρήστο Τζόλη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα