Παναθηναϊκός: Τα δύο... δοκάρια για χαφ και η «μάχη» μέχρι το 90᾽!

Παναθηναϊκός: Τα δύο... δοκάρια για χαφ και η «μάχη» μέχρι το 90᾽!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα δύο... δοκάρια για χαφ και η «μάχη» μέχρι το 90᾽!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είδε και δεύτερη περίπτωση κεντρικού μέσου να... στραβώνει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και πλέον τρέχει! Ανασταλτικός παράγοντας το μηδαμινό μπάτζετ.

Μετά την περίπτωση του Αμπντουλαγιέ Σισακό, τον οποίο όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr τον... κατέβασε από το αεροπλάνο για Αθήνα ο προπονητής του, ο Παναθηναϊκός είδε ακόμη μία σχεδόν ολοκληρωμένη μεταγραφή να στραβώνει στην ολοκλήρωσή της! Το Τριφύλλι είχε συμφωνήσει με έμπειρο μέσο, ο οποίος έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη και την σκληράδα, αλλά τελευταία στιγμή η ομάδα του έβαλε... φρένο στην μετακίνησή του στους πράσινους! Η περίπτωση αυτή δεν έχει ναυαγήσει οριστικά αλλά με τα νέα δεδομένα, φαντάζει δύσκολο να προχωρήσει.

Ο Ντρεοσί ψάχνει καλό παίκτη... χωρίς λεφτά!

Μετά τα δύο... δοκάρια, ο GM του συλλόγου, Πιερ Ντρεοσί, τρέχει και δεν φτάνει! Ο Γάλλος διευθυντής κινείται στην αγορά με μηδαμινό μπάτζετ(150.000 συμβόλαιο μάξιμουμ μέχρι το τέλος της χρονιάς) και σε συνδυασμό με την θέλησή του να μην κάνει μεταγραφή για την μεταγραφή, τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά. Μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα παλεύει να καλύψει κατά βάση το κενό στν μεσαία γραμμή και μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό και φτηνό, θα πάρει εξτρέμ.

Εξαίρεση αποτελεί ο Στίβεν Μεντόζα.

Αν η Αμιάν ανάψει το... πράσινο φως για την παραχώρηση του παίκτη, τότε ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει στην γαλλική ομάδα ένα σεβαστό ποσό και να τον κάνει δικό του από τώρα. Το συμβόλαιο του 28χρονου άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Τέλος, σενάριο από την Γαλλία που προέκυψε από ένα... τιτίβισμα θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει στην λίστα, τον 34χρονο, Τζόναθαν Πϊτρόιπα, τον οποίο ξέρει καλά ο Ντρεοσί από την Paris FC και ο Λάζλο Μπόλονι από την Αντβέρπ. O διεθνής άσος από την Μπουρκίνα Φάσο έκανε σημαντική καριέρα ως εξτρέμ(Αμβούργο, Φράιμπουργκ) και τα τελευταία χρόνια παίζει στον άξονα. Είναι δημιουργικός μέσος και μέχρι τώρα το Τριφύλλι ψάχνει ξεκάθαρα έναν αμυντικό χαφ, με έφεση στην ανασταλτική συμπεριφορά και λιγότερο στην παραγωγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα