«Η Μπολόνια σκέφτεται να "παγώσει" την μεταγραφή του Σφιντέρσκι»

Gazzetta team
«Η Μπολόνια σκέφτεται να "παγώσει" την μεταγραφή του Σφιντέρσκι»

bet365

Μια διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση Σφιντέρσκι έφερε στο προσκήνιο νέο ιταλικό δημοσίευμα, λέγοντας πως η Μπολόνια σκέφτεται το ενδεχόμενο να «παγώσει» για έξι μήνες τις διαδικασίες απόκτησης του Πολωνού επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις της Μπολόνια με τον ΠΑΟΚ για τον Πολωνό επιθετικό βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά σύμφωνα με την «Tuttobolognaweb», η ιταλική ομάδα ίσως χρειαστεί να περιμένει ένα εξάμηνο για να τον κάνει δικό της.

Ο δημοσιογράφος, Φόντε Καρλίνο αναφέρει πως η Μπολόνια σκέφτεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί για το καλοκαίρι η μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι, τότε όπου ο 23χρονος επιθετικός θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προκειμένου να μειώσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

«Αν οι συνθήκες δεν είναι αυτές που πρέπει για την άφιξη του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ στη Μπολόνια, η ομάδα μπορεί να αποφασίσει να την καθυστερήσει για το καλοκαίρι, όταν οι τιμές στην αγορά θα είναι χαμηλότερες. Οι "Ροσομπλού" ενδιαφέρονται για τον παίκτη, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει με τον ελληνικό σύλλογο για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Αν ο ΠΑΟΚ ήταν ικανοποιημένος με μια αποζημίωση 2-3 εκατομμυρίων, με τη φόρμουλα του δανεισμού αρχικά και την οψιόν αγοράς, ο Σφιντέρσκι θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια από τώρα. Ειδάλλως, θα γίνει κίνηση το καλοκαίρι, παραμένοντας με τον Παλάσιο και τον Μπάροου στην επίθεση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα