Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Σφιντέρσκι

Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Σφιντέρσκι

Σταύρος Σουντουλίδης
Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για Σφιντέρσκι

bet365

Τις τελευταίες ώρες, η μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ στην Μπολόνια κερδίζει έδαφος.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το πρώτο πόσο που έχει προκύψει εκ μέρους του ιταλικού συλλόγου να είναι της τάξης των 6 εκατ. ευρώ και τον ΠΑΟΚ- μέσω του Ολαφ Ρέμπε- να προσπαθεί να ανεβάσει το νούμερο στα 7 εκατ. ευρώ διατηρώντας ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Η συζήτηση για την πώληση γίνεται από την στιγμή που και ο Πολωνός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να δοκιμάσει σ' ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου και δεν δείχνει καμία πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο ΠΑΟΚ τηρεί στάση αναμονής και προς το παρόν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σφιντέρσκι με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα