ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Μαξιμένκο

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Μαξιμένκο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε Μαξιμένκο

bet365

Οι «βυσσινί» επισημοποίησαν την απόκτηση του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού, που υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2023
Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα έγινε απόψε (19/1) ο Μαξίμ Μαξιμένκο. Ο Ουκρανός στόπερ είχε συμφωνήσει από καιρό με τους «βυσσινί», όμως λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος είχε καθυστερήσει η άφιξή του στην Ελλάδα. Τελικά το ζήτημα διευθετήθηκε και οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτησή του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Maksym Maksymenko.
H ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ουκρανικής ομάδας KOLOS KOVALIVKA και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή της Artem Zasyadvovk, γιατί χωρίς την δική του βοήθεια αυτή η μεταγραφή δεν θα είχε ολοκληρωθεί.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα και την κα Πρόξενο στο Κίεβο Δομάγια Μαρία, η οποία βοήθησε αφάνταστα ώστε να λυθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν και θα καθυστερούσαν ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα