ΑΕΛ: Γιατί θα «αργήσει» του Μαξιμένκο

ΑΕΛ: Γιατί θα «αργήσει» του Μαξιμένκο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Γιατί θα «αργήσει» του Μαξιμένκο

bet365

Ο Ουκρανός στόπερ δεν μπορεί επί του παρόντος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, καθώς στην πατρίδα του ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο

Η διαφαινόμενη/αναμενόμενη απόκτηση του Αντριάν Χουσίνο δεν φαίνεται να επηρεάζει εκείνη του Μαξίμ Μαξιμένκο, καθώς με τον Ουκρανό στόπερ η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει. Ομως η έλευση του 30χρονου στην Ελλάδα φαίνεται πως μετατέθηκε για τα τέλη του Ιανουαρίου, λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος.

Πιο συγκεκριμένα επειδή στην πατρίδα του παίκτη ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο, οι υπηρεσίες τους δεν μπορούν να του εκδώσουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα πριν τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, καθώς διανύουν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπάρχουν σχετικές διαβουλεύσεις και επί του παρόντος δεν υπάρχει «θέμα», εάν όμως το πρόβλημα παραμείνει ουδείς μπορεί να προδικάσει το θα συμβεί στο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα