ΠΑΟΚ: Κοντά στον Μπίσεσβαρ ο Απόλλων Λεμεσού!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Κοντά στον Μπίσεσβαρ ο Απόλλων Λεμεσού!

bet365

Για προχωρημένες επαφές του Απόλλωνα Λεμεσού με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κάνει λόγο δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να ψάχνει τρόπο για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του 32χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Ο Απόλλων Λεμεσού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kerkida.net», δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Μπίσεσβαρ και μένει να φανεί στο προσεχές διάστημα αν θα προχωρήσει το θέμα του.

«Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού μέσου του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ο Απόλλωνας. Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την Θεσσαλονίκη, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι ο Νίκος Κίρζης χειρίζεται προσωπικά το θέμα και σύντομα η προσπάθεια αναμένεται να καρποφορήσει», αναφέρει το δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα