ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ;

ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ;

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ;

bet365

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία και έχει τεθεί στο περιθώριο παρότι επέστρεψε και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 ως ένας από τους βασικούς πυλώνες πάνω τους οποίους στηρίχθηκε η αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας.

Τεσσεράμιση χρόνια μετά, φαίνεται να πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης, ύστερα από 166 εμφανίσεις (οι περισσότερες από όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του), 25 γκολ, 32 ασίστ, 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ήταν «εξαφανισμένος» και από την στιγμή που ανέλαβε ο Πάμπλο Γκαρσία τέθηκε στο περιθώριο. Το προηγούμενο διάστημα του δόθηκε επιπλέον άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του, ωστόσο μετά και την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως δεν υπάρχει «χώρος» γι’ αυτόν στο γκρουπ του Ουρουγουανού προπονητή.

Τελευταία φορά αγωνίστηκε ως αλλαγή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (22/11) και μια εβδομάδα αργότερα ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία. Εκτοτε τα… ίχνη του χάθηκαν!

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως ο Μπίσεσβαρ δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» και η διοίκηση του έχει ζητήσει να ψάξει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προκειμένου να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου που λήγει σε 18 μήνες από τώρα, το καλοκαίρι του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα