ΑΕΛ: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν οι Ακούνια και Χουσίνο (pic)

ΑΕΛ: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν οι Ακούνια και Χουσίνο (pic)

Γιώργος Ντυμένος
ΑΕΛ: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν οι Ακούνια και Χουσίνο (pic)

bet365

Οι «βυσσινί» επισημοποίησαν την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού και του Βολιβιανού στόπερ, που υπέγραψαν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και του 2022 αντίστοιχα
Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα έγινε απόψε (17/1) ο Ματίας Ακούνια. Η περίπτωση του Ουρουγουανού φορ «έπαιζε» από καιρό για τους «βυσσινί», ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γουόντερερς που αγωνίζονταν, ήρθε στην Ελλάδα και πλέον έγινε κάτοικος Λάρισας.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Αντριάν Χουσίνο, που ανακοινώθηκε «πακέτο» με τον Λατινοαμερικανό στράικερ. Ο διεθνής στόπερ από τη Βολιβία έφτασε επίσης στη χώρα μας και η μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με το αρχικό deal των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι η διάρκεια της συμφωνίας τους, αφού υπέγραψε για 1,5 και όχι για 2,5 χρόνια.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστού Acuna Maciel Mathias Alexander.

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Montevideo Wanderers FC.

Ο Acuna Maciel Mathias Alexander είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν επιθετικός.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΣΙΝΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τον επόμενο 1,5 χρόνο του Βολιβιανού διεθνούς ποδοσφαιριστού Jusino Cerruto Adrian Johnny.

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Bolivar FC και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βολιβίας.

Ο Jusino Cerruto Adrian Johnny είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν στόπερ.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα