Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Μαουρίσιο, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής!

Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Μαουρίσιο, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής!

Νίκος Αθανασίου
Άρης-Παναθηναϊκός: Βασικοί Μαουρίσιο, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι επιλέγει ενδεκάδα με Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη στην επίθεση! Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μαουρίσιο.
Ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος σε ένα κομβικότατο ματς για τον Παναθηναϊκό επιλέγει να αφήσει στον πάγκο και τον Μακέντα και τον Καρλίτος αλλά και τους Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη. Δηλαδή 12 από τα 17 γκολ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα! Ο Ρουμάνος τεχνικός που μέρος των προθέσεών του φανέρωσε την προπόνηση της Πέμπτης ξεκινά κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Μολό και στο κέντρο της άμυνας ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ. Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ και Μαουρίσιο που επιστρέφει μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής η επιθετική τριπλέτα για το «τριφύλλι»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα