Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή Μπόλονι ενόψει Άρη

Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή Μπόλονι ενόψει Άρη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρώτη δοκιμή Μπόλονι ενόψει Άρη

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη το βράδυ της Κυριακής.

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα... ρέστα του για την τετράδα το βράδυ της Κυριακής κόντρα στον Άρη. Η νίκη είναι μονόδρομος για το Τριφύλλι, ώστε να μειώσει την διαφορά από τους κίτρινους και να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσα από το πρωτάθλημα.

Ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Πέμπτης φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του, έκανε δοκιμές ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα κριθούν έτοιμοι οι Μαουρίσιο και Σάντσες για το αρχικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος είχε να προπονηθεί είκοσι ημέρες, πέρασε την ταλαιπωρία με τον Covid19 και επέστρεψε την τελευταία εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς. Ο Αργεντινός μπακ είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά κι αυτός όχι απόλυτα έτοιμος.

Η δοκιμή του Ρουμάνου τεχνικού ήταν με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Μόλο και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος και Χατζηθεοδωρίδης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Μακέντα η τριάδα στην επίθεση.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις. Η αμυντική γραμμή δύσκολα να αλλάξει και ο Μπουζούκης έχει προβάδισμα να παίξει στα χαφ αν δεν προτιμηθεί ο Μαουρίσιο ενώ η τριπλέτα με Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Μακέντα θα αποτελεί μία πολύ μεγάλη έκπληξη, με τους Αϊτόρ και Χατζηγιοβάνη να παραμένουν στον πάγκο, όπως κι ο Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα