Άρης: Δίνουν τα χέρια με Σάσα

Άρης: Δίνουν τα χέρια με Σάσα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Δίνουν τα χέρια με Σάσα

bet365

Μια ανάσα από την παραμονή του στον Άρη είναι ο Λούκας Σάσα. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου συναντήθηκε με τους Καρυπίδη και Τουμαζάτο και στην επόμενη συνάντηση θα υπάρξει και οριστική συμφωνία.

Από την στιγμή που και ο ίδιος ο Λούκας Σάσα θέλει να μείνει στον Άρη, αλλά και ο Άρης θέλει να τον κρατήσει, η παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου στο «Βικελίδης» δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Ήδη και ο ίδιος ο παίκτης είχε δείξει πως η συμφωνία είναι κοντά, ενώ ήρθε ακόμα πιο κοντά μετά την συνάντηση των Καρυπίδη, Τουμαζάτο με τον μάνατζερ του παίκτη. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ σε πολύ καλό κλίμα και όλα δείχνουν πως όχι μόνο είναι κοντά στην συμφωνία, αλλά πως αυτή θα υπάρξει στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα