Με Μαουρίσιο και Σάντσες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη (pic)

Gazzetta team
Με Μαουρίσιο και Σάντσες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη (pic)

bet365

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός και ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Με προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα της Κυριακής (17/01, 19:30) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Φακούντο Σάντσες όσο και τον Ζοσέ Μαουρίτσιο ενώ εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης και Σαβιέρ που ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο, o Zαγαρίτης που οδεύει προς Πάρμα (χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το deal της ιταλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό) αλλά και ο Μπεκ ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Aντιθέτως, συμπεριλήφθηκε σ' αυτή μετά από πολύ καιρό ο Γιασίν Αγιούμπ!

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα