ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης πριν ταξιδέψει για την Αγγλία, ανανέωσε μέχρι το 2023

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης πριν ταξιδέψει για την Αγγλία, ανανέωσε μέχρι το 2023

bet365

O Δημήτρης Γιαννούλης λίγο πριν κλείσει τις βαλίτσες του για το ταξίδι στην Αγγλία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για την παραχώρηση του στη Νόριτς.

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή οπισθοφύλακα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων για την πώληση του στη Νόριτς, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την αυτόματη επέκταση του κατά ένα ακόμη χρόνο, καθώς η εξαγορά των δικαιωμάτων του θα γίνει μόνο σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα πάρει το εισιτήριο για την Premier League.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιαννούλης ακόμη κι αν δεν αποκτηθεί από τα «Καναρίνια» με την καταβολή της υποχρεωτικής «οψιόν» θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και θα έχει μπροστά του ένα διετές συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα