Αποχαιρέτησε ο Γιαννούλης, πετάει για Αγγλία

Αποχαιρέτησε ο Γιαννούλης, πετάει για Αγγλία

Σταύρος Σουντουλίδης
Αποχαιρέτησε ο Γιαννούλης, πετάει για Αγγλία

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρέθηκε στην Τούμπα όπου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, κι ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία και τη Νόριτς.

ΠΑΟΚ και Νόριτς έχουν συμφωνήσει σε όλα για την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη και ο διεθνής αριστερός μπακ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/1) στο γήπεδο της Τούμπας για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας.

Αφού όλοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του και ο ίδιος πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία και τη Νόριτς. Ο παίκτης θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (16/1) για το Νησί για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στα «καναρίνια».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα