ΠΑΟΚ-Νόριτς: Οριστικό deal στα 8,5 εκ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης για Γιαννούλη!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Νόριτς: Οριστικό deal στα 8,5 εκ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης για Γιαννούλη!
Η τελική συμφωνία ΠΑΟΚ και Νόριτς εκτοξεύει το ποσό της μετακίνησης του Έλληνα διεθνή αμυντικού στα 8,5 εκ. ευρώ, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Η συμφωνία ΠΑΟΚ και Νόριτς για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη θα πρέπει να θεωρείται οριστική, με τον 25χρονο διεθνή αμυντικό να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει μέσα στα επόμενα 24ωρα στην Αγγλία.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τους «ασπρόμαυρους», πιο συγκεκριμένα από τον Γιώργο Σαββίδη, καθώς μέσα από τις προσωπικές διαπραγματεύσεις του Όλαφ Ρέμπε με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, κατάφεραν να φτάσουν σε μια εξαιρετική συμφωνία η οποία στο σύνολο της θα αποφέρει στο ταμείο του «Δικεφάλου» το ποσό των 8.500.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει από τώρα χρήματα στο ταμείο του, έστω κι αν μιλάμε αρχικά για εξάμηνο δανεισμό, καθώς οι 800.000 θα καταβληθεί άμεσα στους «ασπρόμαυρους». Το υπόλοιπο ποσό θα πληρωθεί όταν θα ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και τα «καναρίνια» θα έχουν ανέβει στην Premier League, ενώ προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Διαβάστε επίσης

SUPERLEAGUE NEWS FEED