Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς Τσιγκρίνσκι κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Πέμπτη (14/01, 19:30) και ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Χωρίς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μάριο Μιτάι θα ταξιδέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στη Θεσσαλονίκη, για να τεθούν αντιμέτωποι με τον Άρη, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό (14/01, 19:30) αγώνα, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά σήμερα (13/01) και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο 17χρονος Αλβανός στόπερ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, μετά την θλάση δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί, στην αριστερή γαστροκνημία.

Eκτός αποστολής επίσης έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα αλλά και ο Νασίμ Χνιντ, ενώ στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ τέθηκε ξανά ο Ν​ταμιάν Σιμάνσκι που ξεπέρασε εντελώς τον κορονοϊό κι θα ταξιδέψει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/01).

Αναλυτικά η αποστολή:

​Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Άρη #arisaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα