ΑΕΚ: Στην αναμονή για Τσιγκρίνσκι, θλάση ο Μιτάι

ΑΕΚ: Στην αναμονή για Τσιγκρίνσκι, θλάση ο Μιτάι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στην αναμονή για Τσιγκρίνσκι, θλάση ο Μιτάι

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στην προπόνηση της Τρίτης (12/01) ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν μέχρι αύριο (13/01) ώστε να διαπιστώσουν εάν ο Ουκρανός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Άρη την Πέμπτη (14/01, 19:30).

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη (14/01, 19:30) με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιτάι.

Ο 17χρονος στόπερ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη. Ανάλογα με την αποθεραπεία θα εκτιμηθεί και το διάστημα της απουσίας του.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα περιμένουν μέχρι αύριο (13/01) να δουν εάν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη (14/01).

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, πριν το ματς με τη Λαμία και σήμερα (12/01) ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν ξανά την Τετάρτη (13/01, 12:00) στα Σπάτα, για την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα