ΑΕΚ: Σενάριο από Βέλγιο για τον τερματοφύλακα της Αντβέρπ, Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ (vids)

ΑΕΚ: Σενάριο από Βέλγιο για τον τερματοφύλακα της Αντβέρπ, Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ (vids)

ΑΕΚ: Σενάριο από Βέλγιο για τον τερματοφύλακα της Αντβέρπ, Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ (vids)

bet365

Από την Ένωση έχουν επίσημα ξεκαθαρίσει ότι δεν κοιτάζουν για τερματοφύλακα, ωστόσο στην Αμβέρσα υπάρχει αναφορά για προσπάθεια εξαμήνου δανεισμού για τον γκολκίπερ της Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ πρόσφατα διέψευσε ότι κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, ωστόσο φημολογία από το Βέλγιο θέλει την Ένωση να έχει κάνει κρούση στην Αντβέρπ για τον Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ.

Ο 28χρονος διεθνής Ιρανός τερματοφύλακας υπέγραψε στον βελγικό σύλλογο το καλοκαίρι από την Περσέπολις έναντι 600.000 ευρώ και έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αμβέρσα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον εξάμηνο δανεισμό του Μπεϊρανβάντ, ωστόσο μέχρι στιγμής η Άντβερπ φαίνεται να είναι διστακτική να τον παραχωρήσει έπειτα και από τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Ζαν Μπουτέζ. Πάντβς στον βελγικό σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση απόκτησης τερματοφύλακα.

Ο ύψους 1.94μ Ιρανός τερματοφύλακας μετράει 31 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έχει συμβόλαιο στην Αντβέρπ ως το καλοκαίρι του 2023.

Στο Βέλγιο, λοιπόν, υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπεϊρανβάντ, αν και επαναλαμβάνουμε πως πρόσφατα η Ένωση είχε τονίσει πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχει κινητικότητα μόνο για τη θέση του δεξιού μπακ. Συνεπώς το συγκεκριμένο σενάριο είναι δύσκολο ως απίθανο να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα