Τι ισχύει με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Τι ισχύει με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

Gazzetta team
Τι ισχύει με τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε την θέση της όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια τα οποία γράφτηκαν για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και όχι μόνο.

La Liga: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ρενάν Ριμπέιρο από την Σπόρτινγκ. Ωστόσο, στην παρούσα φάση ο 30χρονος Βραζιλιάνος πορτιέρε δεν απασχολεί την Ενωση, καθώς δεν έχει παρθεί απόφαση για την ενίσχυση στα γκολποστ.

Οσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, η ΑΕΚ... χαμήλωσε τους τόνους αναφορικά με την περίπτωση του Κένι Λαλά της Στρασμπούρ. Οπως χαρακτήρισε είναι εξαιρετική δύσκολη η υπόθεσή του και οι πιθανότητες για να προχωρήσει είναι ελάχιστες. Φυσικά, στο τραπέζι για τη συγκεκριμένη θέση προτάθηκαν κι άλλα ονόματα, ωστόσο σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ, απορρίφθηκαν όλα.

Βέβαια, υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που αυτή τη στιγμή εξετάζονται. Πάντως, η ΑΕΚ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα της, σε αυτή τη μεταγραφική περίπτωση είναι να κινηθεί αποκλειστικά για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα