ΑΕΛ: Σε «ρυθμούς» Ακούνια, Μαξιμένκο

ΑΕΛ: Σε «ρυθμούς» Ακούνια, Μαξιμένκο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Σε «ρυθμούς» Ακούνια, Μαξιμένκο

bet365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός και ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται άμεσα να γίνουν παίκτες των «βυσσινί»
Μία μεταγραφή θεωρείται «τελειωμένη» όταν ανακοινωθεί, αλλά οι Ματίας Ακούνια και Μαξίμ Μαξιμένκο λογίζονται ως παίκτες της ΑΕΛ. Μάλιστα αμφότεροι είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται αν ανακοινωθούν.
Ο 28χρονος Ουρουγουανός φορ «τσεκάρεται» από μέρες, έλυσε το συμβόλαιό του με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς και χρονικά θα έρθει στη χώρα μας πριν τον Ουκρανό στόπερ. Την μετακίνηση του οποίου στον κάμπο, έχει υπογράψει για 3 χρόνια, «επισημοποίησε» ο Ρουσλάν Κοστουσίν, τεχνικός της Κόλος Κοβαλίνκα. «Είμαι χαρούμενος για εκείνον και είμαι βέβαιος πως θα τα πάει καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα», σχολίασε σχετικά για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό.
Από εκεί και πέρα άμεσα θα ανακοινωθεί η επιστροφή του Καρανίκα, ενώ αναμένονται επιπλέον μία με δύο προσθήκες που θα αφορούν το μεσοεπιθετικό σκέλος. Λόγω της «συμφόρησης» που θα υπάρχει πια από τα χαφ και μπροστά «κλείδωσε» η αποχώρηση του Γιουνές (6 ματς/1 γκολ) που από καιρό έδειχνε εκτός πλάνων (έχει αποθεραπευτεί και ο Νούνιτς), ενώ οι πιτσιρικάδες Κοτσιανούλης, Λουφάκης αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί στον Ολυμπιακό Βόλου. Αντίθετα δεν θα προχωρήσει το «φλερτ» με τον νεαρό γκολκίπερ Ντούσαν Μάρκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα