ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Μιτάι και Γκαρσία στη Λαμία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι, Μιτάι και Γκαρσία στη Λαμία

bet365

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό αφήνουν εκτός αποστολής τον Τσιγκρίνσκι από την αναμέτρηση με τη Λαμία. Προφυλάσσεται ο Γκαρσία, χάνει το ματς και ο Μιτάι.

Η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή θέλει νίκες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση των παικτών, όπως τονίζει συνεχώς και ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του, και μια τέτοια ψάχνει η Ένωση στη Λαμία. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας είχε δύο απρόοπτα. Ο Τσιγκρίνσκι ένιωσε μια ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Μιτάι ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία. Αμφότεροι έμειναν την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής που ταξιδεύει για την πόλη της Φθιώτιδας.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή δεν βρίσκεται πάντως ούτε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος εξτρέμ είχε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους μετά το ματς με τον Παναιτωλικό. Η μαγνητική του βγήκε «καθαρή», ενώ τόσο σήμερα όσο και χθες προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο στην Ένωση δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Ο Γκαρσία αναμένεται να επιστρέψει για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη την Πέμπτη.

Για τον Χιμένεθ δεν είναι διαθέσιμος και ο Σιμάνσκι, ο οποίος είχε χάσει προπονήσεις λόγω κορονοϊού, ενώ εκτός όπως αναμενόταν έμεινε και ο Χνιντ για ακόμα ένα ματς, με τον Τυνήσιο να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Αντίθετα επιστρέφει ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος εξέτισε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα