ΑΕΛ: Τσεκάρει Μαξιμένκο

ΑΕΛ: Τσεκάρει Μαξιμένκο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Τσεκάρει Μαξιμένκο

bet365

Η περίπτωση του 30χρονου Ουκρανού κεντρικού αμυντικού έχει πέσει στο «τραπέζι» των «βυσσινί»
Για δύο επιπλέον προσθήκες «πάει» η ΑΕΛ μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ξέχωρα από τον 22χρονο γκολκίπερ Ντούσαν Μάρκοβιτς. Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένες πληροφορίες στη λίστα της βρίσκεται ο Μαξίμ Μαξιμένκο και η περίπτωσή του εξετάζεται. Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Κόλος Κοβαλίνκα, της ομάδας που απέκλεισε φέτος τον Αρη από τη συνέχεια του Europa League (δεν είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης).
Ο Μαξιμένκο (διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Ουκρανίας) μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πήγε στην Κόλος Κοβαλίνκα το 2017 και στην τρέχουσα σεζόν μετρά 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σακχτάρ, μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα των Τίρασπολ (κατέκτησε το Κύπελλο Μολδαβίας το 2013), Ντέσνα και βλέπει τον κόσμο από τα 181 εκατοστά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα