ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με παίκτες και στελέχη

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με παίκτες και στελέχη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με παίκτες και στελέχη

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικοινώνησε -μέσω τηλεδιάσκεψης- με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Ο Ιβάν Σαββίδης σε μια προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, μετά από τα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο, επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και το προπονητικό επιτελείο.

Η εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στον διοικητικό ηγέτη του «Δικεφάλου», ο οποίος απευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με στόχο να τους τονώσει το ηθικό, καθώς ο Ιανουάριος συνεχίζει να είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας, με πολλά και διαδοχικά παιχνίδια.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, εκτός από την τηλεδιάσκεψη με τους ποδοσφαιριστές, απευθύνθηκε και προς τα διοικητικά στελέχη του κλαμπ, συζητώντας θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ ο Ιβάν Σαββίδης είχε συζητήσει, πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα στελέχη της ομάδας, ωστόσο αυτή τη φορά ζήτησε να έρθει σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο έχει μεγεθύνει τον προβληματισμό, αλλά αυτό που προέχει για τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» είναι το πως θα καταφέρει η ομάδα να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Τα όσα ακούγονται στο... τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο Περιστέρι και έχουν ως φόντο πιθανές αλλαγές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, άλλωστε ο Γιώργος Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται κανένα θέμα Γκαρσία, με το «μήνυμα» που έστειλε σημειώνοντας: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι. Μαζί σου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα