Στήριξη Γ. Σαββίδη σε Γκαρσία: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι...» (pic)

Στήριξη Γ. Σαββίδη σε Γκαρσία: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι...» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Στήριξη Γ. Σαββίδη σε Γκαρσία: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι...» (pic)

bet365

Στο… τρίτο ημίχρονο της ήττας από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στα social media θέλησε να δείξει την απόλυτη στήριξη προς τον Πάμπλο Γκαρσία.
Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Η ήττα (με ανατροπή) από τον Ατρόμητο προκάλεσε τριγμούς εντός ΠΑΟΚ, κάθε αρνητικό αποτέλεσμα αποτελεί βασικό λόγο για έντονη κριτική, με τον Γιώργο Σαββίδη, πάντως, να δείχνει από την πλευρά του ότι το πρότζεκτ του Πάμπλο Γκαρσία έχει πολύ μέλλον στον «Δικέφαλο».

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, έδειξε πόσο πιστεύει και πόσο στηρίζει τον Ουρουγουανό προπονητή, σημειώνοντας: «Αν κάποιος δεν κατάλαβε κάτι. Μαζί σου»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα