Σεμέδο: «Ξεχωρίζω το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Σεμέδο: «Ξεχωρίζω το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος διεθνής μπακ μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη, τον Ομάρ αλλά και τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό.
Ο Σεμέδο είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:
Το γκολ του: Η θέση μου δεν είναι αυτή όμως είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, σκοράραμε ωραία γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα.
Την ομάδα και τα μεγάλα σκορ της: Έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και βγαίνουν όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε, έχουμε ποιότητα και το αξίζουμε.
Τον Μπα: Πάντα είναι σε φόρμα ο Μπα. Δουλεύει πολύ καλά. Κάποια στιγμή δεν σου βγαίνουν πράγματα. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Που πηγαίνει καλά η άμυνά μας. Εγώ, ο Αβραάμ, ο Μπα και Σισέ είμαστε παρόντες.
Το ποιο γκολ ξεχώρισε σήμερα: Το γκολ του Φορτούνη το ξεχώρισα. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο. Είναι δύσκολο να επιλέξω ένα από τα τέσσερα. Το γκολ του Φορτούνη ήταν το πιο ωραίο από τα τέσσερα που πετύχαμε. Είναι πολύ όμορφο. Ο Φορτούνης είναι παίκτης με διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους.
Τον Ομάρ: Ο Ομάρ είναι αδερφός μας. Μέλος της οικογένειάς μας. Του στέλνουμε ευχές να έχει δύναμη. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει.
Τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ: Έχουμε παιχνίδι δύσκολο με τον Παναιτωλικό. Να επικεντρωθούμε εκεί και μετά θα δούμε για τη Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα