Για το διπλό στη Λαμία ο Άρης

Gazzetta team
Για το διπλό στη Λαμία ο Άρης

bet365

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα (04/01) η 14η αγωνιστική της Super Legue Interwetten, μ’ αυτή της Λαμίας με τον Άρη να «κλέβει» το ενδιαφέρον.

Στις 17:15 (ΝοvaSports2) Βόλος και Ατρόμητος, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το τρίποντο. Και οι δύο ομάδες είχαν κάτι κοινό στον πρώτο γύρο. Δεν έχασαν από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος μάλιστα ούτε από τον Άρη. Ωστόσο και οι δύο δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία τους, καθώς έχασαν θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια. Πάντως παραμένουν σε απόσταση βολής από την έκτη θέση, που είναι για πολλές ομάδες ρεαλιστικός στόχος. Από τη σύγκρουσή τους στο Βόλο ελπίζουν να ξεκινήσουν καλύτερη πορεία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 (NovaSports1) με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη. H ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να πετύχει την 6η φετινή της νίκη εκτός έδρας σε οκτώ αγώνες, καθώς μέχρι στιγμής είναι αήττητη μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 2η θέση με 29 βαθμούς σε 12 αγώνες και με νίκη πλησιάζουν και πάλι στο -3 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η Λαμία από την πλευρά της είναι ουραγός στην βαθμολογία, με μόλις δύο βαθμούς, σε 10 αγώνες ενώ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως υπήρξε ακόμη ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού και έκανε γνωστή την αποστολή της για το ματς, όπου μεταξύ άλλων θα απουσιάσουν οι Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπουλουλής, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Τζέιμς Τζέγκο, σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Σάκιτς και τον ανέτοιμο Κάτσε.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Κυριακή 3/1

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 1-3

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

Δευτέρα 4/1

Βόλος – Ατρόμητος 17:15

Λαμία – Άρης 19:30

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα