Λαμία: Αποδεκατισμένη στο ντεμπούτο Γρηγορίου

Gazzetta team
Λαμία: Αποδεκατισμένη στο ντεμπούτο Γρηγορίου

bet365

Ο 47χρονος κόουτς καλείται να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αρη
Αποδεκατισμένη θα υποδεχθεί αύριο (4/1) η Λαμία τον Αρη, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της. Η ομάδα με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως υπήρξε ακόμη ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού και έκανε γνωστή την αποστολή της για το ματς, όπου μεταξύ άλλων θα απουσιάσουν οι Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Μπουλουλής, Βασιλόγιαννης, Χατζηστραβός, Τσούκαλος.
Αυτή αποτελείται (συμπεριλήφθηκαν και τα νέα αποκτήματα Τζανδάρης, Τιρόνε, Βλάχος, Μπιάρνασον) από τους εξής: Επασί, Κατσικάς, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα