ΑΕΚ: Καμία κρούση ή πρόταση για Λιβάια

ΑΕΚ: Καμία κρούση ή πρόταση για Λιβάια

Gazzetta team
ΑΕΚ: Καμία κρούση ή πρόταση για Λιβάια

bet365

Στην Τουρκία κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκο Λιβάια στην Τράμπζονσπορ, ωστόσο ουδεμία ομάδα έχει ενοχλήσει την ΑΕΚ για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι ο Μάρκο Λιβάια τα έχει βρει σε όλα με την Τραμπζονσπόρ, ώστε από τη νέα σεζόν να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία.

Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το «10αρι». Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάια να τελειώσει σύντομα», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «Gunebakis».

Παρ' όλα αυτά, η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από άλλη ομάδα για τον 27χρονο Κροάτη κι από την πλευρά του ο παίκτης, αυτή τη στιγμή, μιλάει μόνο με την Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι από τη διοίκηση της ΑΕΚ έχει δοθεί ένα χρονικό περιθώριο στον Κονέ για να μιλήσει με τους Λιβάια και Ολιβέιρα και να διαπιστώσει σε αυτές τις συναντήσεις μαζί τους πως βλέπουν την παρουσία τους στην ομάδα και τι επιθυμούν οι ίδιοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα