ΑΕΚ: Ο Κονέ και οι υποθέσεις Λιβάια - Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Ο Κονέ και οι υποθέσεις Λιβάια - Ολιβέιρα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο Κονέ και οι υποθέσεις Λιβάια - Ολιβέιρα!

bet365

Τι ισχύει για τα δύο σοβαρά θέματα των ανανεώσεων και τα δεδομένα για τις υποθέσεις αποδεσμεύσεων, δανεισμών και αξιοποίηση των επενδύσεων - ποδοσφαιριστών.

Δύο από τα θέματα που «καίνε» την ΑΕΚ από το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οριστική εξέλιξη μέχρι στιγμής, είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τις υποθέσεις των ανανεώσεων των Μάρκο Λιβάια και Νέλσον Ολιβέιρα. Τα συμβόλαια και των δύο λήγουν στο τέλος της σεζόν και ήδη ο Κροάτης φορ έχει στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα για νέο τετραετές συμβόλαιο, με την Ένωση να περιμένει την απόφασή του. Την ίδια στιγμή από την πλευρά της ΑΕΚ παραμένει η επιθυμία να διατηρήσει και τον Πορτογάλο επιθετικό, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Επιπλέον υπάρχει και η περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη, καθώς το συμβόλαιό του επίσης λήγει στο τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Ο Κονέ θα μιλήσει με Λιβάια και Ολιβέιρα

Σίγουρα στην ΑΕΚ θα ήθελαν να είχαν κλείσει αυτές τις δύο υποθέσεις νωρίτερα καθώς σε δύο ημέρες με την αλλαγή του χρόνου αμφότεροι θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν με όποια ομάδα το επιθυμούν καθώς θα μένουν έξι μήνες για τη λήξη των συμβολαίων τους. Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι περιμένουν εξελίξεις πάνω σε αυτές τις δύο υποθέσεις, έπειτα και από τις επαφές που θα έχει και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ με τους δύο ποδοσφαιριστές. Από τη διοίκηση της ΑΕΚ έχει δοθεί ένα περιθώριο 20 ημερών στον Κονέ για να μιλήσει με τους Λιβάια και Ολιβέιρα και να διαπιστώσει σε αυτές τις συναντήσεις μαζί τους πως βλέπουν την παρουσία τους στην ομάδα και τι επιθυμούν οι ίδιοι.

Δανεισμοί και αποδεσμεύσεις

Την ίδια στιγμή, βέβαια, στην ΑΕΚ «τρέχουν» και τα ζητήματα με τις αποδεσμεύσεις παικτών ώστε να «ελαφρύνει» το ρόστερ. Ο Μπότος ήδη παραχωρήθηκε για ενάμιση χρόνο με τη μορφή δανεισμού στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Όπως για παράδειγμα ένας πιθανός δανεισμός του Σαμπανάτζοβιτς στη Ζελέζνιτσαρ, αλλά και του Καρακλάιτς σε κάποιον σερβικό σύλλογο, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα ο τελευταίος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του με τον ατζέντη του να μιλάει με σερβικούς συλλόγους. Επίσης η ΑΕΚ ψάχνει τρόπο να αποδεσμευτεί και από περιπτώσεις παικτών που δεν υπολογίζονται. Όπως ο Παουλίνιο, ο εκπρόσωπος του οποίου ήδη έχει ενημερωθεί να βρει ενδιαφερόμενες ομάδες και φυσικά ο Σιμάο, του οποίου το συμβόλαιο αποτελεί «αγκάθι» για την Ένωση. Για τον δεύτερο πληροφορίες από την Πορτογαλία τον θέλουν να έχει βρει μια ομάδα που ενδιαφέρεται και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα αν θα προχωρήσει η παραχώρησή του.

Η αξιοποίηση και η ανάδειξη νέων παικτών

Στην ΑΕΚ αντίθετα υπολογίζουν νεαρά παιδιά του ρόστερ, τα οποία πιστεύουν πολύ για την εξέλιξή τους μελλοντικά. Παίκτες όπως ο Ραντόνια, ο Λάτσι, ο Μιτάι και ο Μαχαίρας θα παραμείνουν στο ρόστερ και πρόθεση των κιτρινόμαυρων είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει πάνω τους, βλέποντας πως έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν και να καθιερωθούν με την πάροδο του χρόνου στην πρώτη ομάδα. Στο πρόσωπό τους η Ένωση διακρίνει ότι έχουν τα προσόντα προκειμένου να αναδειχθούν, μια πολιτική πάνω στην την οποία οι κιτρινόμαυροι σκοπεύουν να επιμείνουν ώστε να βγάλουν παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα