ΑΕΚ: Επέστρεψαν και προπονήθηκαν Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες

ΑΕΚ: Επέστρεψαν και προπονήθηκαν Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες

Gazzetta team
ΑΕΚ: Επέστρεψαν και προπονήθηκαν Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες

bet365

Οι τρεις Πορτογάλοι επέστρεψαν στην Αθήνα και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα. Απόντες Λιβάια και Παουλίνιο.

Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες λόγω καθυστέρησης της πτήσης τους έχασαν την «πρώτη» του Μανόλο Χιμένεθ το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας αφού είχαν επιστρέψει από το βράδυ της προηγούμενης μέρας από την Πορτογαλία, προπονήθηκαν κανονικά στα Σπάτα.

Αυτοί που απουσίαζαν ήταν οι Λιβάια και Παουλίνιο. Ο Κροάτης επιθετικός γυρίζει το απόγευμα από την πατρίδα του και θα πάει απευθείας στα Σπάτα για ατομικό, ενώ ο Παουλίνιο, λόγω του θέματος με τον κορονοϊό, θα χρειαστεί να παραμείνει στην Πορτογαλία ως τις 2 Ιανουαρίου, κι αν έχει και δεύτερο αρνητικό τεστ τότε θα του δοθεί άδεια για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα