«Ο Τσόλακ είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ο Τσόλακ είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Τσόλακ μιλώντας στην Κροατία διέψευσε τις φήμες και τα σενάρια που θέλουν Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Οσίγιεκ να ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ατζέντη του Ιβάν Γιόλιτς, ο οποίος σε συνέντευξη του στην Κροατία υποστήριξε ότι οι εικασίες για μεταγραφές δεν αγγίζουν τον πελάτη του.

«Ξέρει γιατί είναι εδώ, τι να κάνει και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία του. Θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να προπονείται γιατί στη συνέχεια της σεζόν θέλει να δικαιολογήσει τα χρήματα που επενδύθηκαν και την εμπιστοσύνη της ομάδας του. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης του συλλόγου και να πάει στο EURO. Ο στόχος του είναι σαφής», ξεκαθάρισε ο Ιβάν Γιόλιτς, διαψεύδοντας τις φήμες και τα σενάρια επιστροφής του Κροάτη επιθετικού του ΠΑΟΚ.

«Ο Αντόνιο είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και προς το παρόν υπάρχει μόνο αυτή η ομάδα για τον ίδιο. Οι ιστορίες για επιστροφή στην Κροατία είναι αβάσιμες. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξεκίνησε καλά στην Ελλάδα αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η μεταγραφή έγινε μετά από μια ταραχώδη χρονιά με την Ριέκα. Υπάρχει και η πανδημία που σίγουρα επηρεάζει όχι μόνο τον Τσόλακ αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κροάτη φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα