Στο κόλπο για Τσόλακ και η Όσιγιεκ

Στο κόλπο για Τσόλακ και η Όσιγιεκ

Gazzetta team
Στο κόλπο για Τσόλακ και η Όσιγιεκ

bet365

Την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ, με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, εξετάζουν οι άνθρωποι της Όσιγιεκ για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Ο Αντόνιο Τσόλακ, δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έχοντας ένα γκολ σε 19 εμφανίσεις και μετά το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι συμπατριώτες του επιθετικού του Δικεφάλου του Βορρά βάζουν στο «τραπέζι» και την Όσιγιεκ.

Η Όσιγιεκ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της, έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για έναν επιθετικό, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, οι Κροάτες αναφέρουν πως η ομάδα προσπάθησε να κάνει την έκπληξη πριν από λίγες ημέρες με την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος παραμένει ελεύθερος, αλλά τελικά δεν κατάφερε γι' αυτό και προτάθηκε το όνομα του Αντόνιο Τσόλακ.

«Ο Τσόλακ δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για καλές στην Ελλάδα και για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αναζητεί νέο περιβάλλον όπου θα μπορούσε να έχει πιο σημαντικό ρόλο. Είναι δεδομένο ότι θέλει να είναι στην λίστα του Ντάλιτς , ώστε τα 24΄που αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα με την Τουρκία να μην είναι τα μοναδικά που θα έχει στην Εθνική Κροατίας.

Μετά την πληροφορία για πιθανή άφιξη του Μάριο Μάντζουκιτς στην Όσιγιεκ, η οποία διαψεύστηκε από τον Ιβάν Τσβέτκοβιτς και τον Νέναντ Μπιέλιτσα, νέες ειδήσεις σχετικά με την άφιξη του Αντόνιο Τσόλακ έκαναν την εμφάνισή τους στους ποδοσφαιρικούς κύκλους.

Ο 27χρονος επιθετικός, που άφησε τη Ριέκα για τον ΠΑΟΚ έναντι τριών εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στην Όσιγιεκ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα 24sata.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα