Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ! (vid)

Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ! (vid)

Κώστας Τόπας
Εφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ για την ΑΕΚ! (vid)

bet365

Στην Αθήνα έφτασε το πρωί της Κυριακής (27/12) ο Μανόλο Χιμένεθ, από το Παρίσι μαζί με τους δύο συνεργάτες του, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ.

Τον 56χρονο Σεβιγιάνο προπονητή και τους δύο συνεργάτες του Χεσούς Καλδερόν και Σεμπάστιαν Μπασκόν, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 11:40, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Κονέ.

Ο Χιμένεθ ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιό για ενάμιση χρόνο με την Ενωση, θα μεταβεί το απόγευμα στα Σπάτα, για να συναντήσει τους παίκτες και να προπονήσει την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην ΑΕΚ το Σάββατο (26/12) ήταν αρνητικά κι έτσι η Ενωση, θα υποδεχθεί τον Χιμένεθ που θα αρχίσει το έργο του, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (03/01, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Και το απόγευμα ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι και πάλι στα Σπάτα! Vamos Manolo! #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #Manolo_Jimenez

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα