ΠΑΟΚ: Τι έχει ζητήσει ο Γκαρσία απ’ τον… Άι Βασίλη

ΠΑΟΚ: Τι έχει ζητήσει ο Γκαρσία απ’ τον… Άι Βασίλη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι έχει ζητήσει ο Γκαρσία απ’ τον… Άι Βασίλη

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει διαμορφώσει άποψη για το υλικό της ομάδας και έχει κάνει τις εισηγήσεις του προς τον Ιβάν Σαββίδη και τον Όλαφ Ρέμπε σχετικά με το ρόστερ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό συζητήσει με την ιδιοκτησία και τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή για το πως πρέπει να εξελιχθεί ο σχεδιασμός της ομάδας για το δεύτερο και ακόμα πιο απαιτητικό μισό της σεζόν.

Η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου είναι η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου, η νέα αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας απαιτεί βάθος στους εξτρέμ, όπου τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν μόνον οι Άντρια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης.

Απ’ ότι φαίνεται είναι σχεδόν σίγουρη η απόκτηση σέντερ φορ, αλλά πολλά θα κριθούν από το αν θα προχωρήσει το θέμα του δανεισμού του Αντόνιο Τσόλακ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα φαίνεται πως όντως απασχολεί τους «ασπρόμαυρους», δίχως ωστόσο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Επίσης, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ζητήσει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, με τα χαρακτηριστικά που εκείνος πιστεύει ότι μπορεί να υποστηρίξει το νέο αγωνιστικό πλάνο, ενώ θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί και το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ.

Στο προσκήνιο έχουν έρθει διάφορα δημοσιεύματα και σενάρια για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη, το όνομα του οποίου θα «παίξει» αρκετά και σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ενώ στην Κύπρο συζητιέται έντονα η περίπτωση του Νίκα Νινούα.

Το σίγουρο είναι πως εκτός από τις δύο-τρεις προσθήκες θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις προκειμένου να... αποσυμφορηθεί το ρόστερ που αυτή την στιγμή αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές.

Τέλος, μετά την ανανέωση του συμβολαίου με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, στη Μικράς Ασίας συζητούν για την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου συνεργασίας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Οι πρώτες κουβέντες έχουν δείξει μια ταύτιση απόψεων γύρω από τη διάρκεια του νέου συμβολαίου, αλλά μέχρι την οριστική συμφωνία (και στο οικονομικό) υπάρχει δρόμος...

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα