Ο Γιαννούλης, η Νάπολι και η Νιούκαστλ

Ο Γιαννούλης, η Νάπολι και η Νιούκαστλ

Gazzetta team
Ο Γιαννούλης, η Νάπολι και η Νιούκαστλ

bet365

Το όνομα του 25χρονου αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ «φιγουράρει» σήμερα σε ρεπορτάζ της ιταλικής και αγγλικής ομάδας
Από τα πιο hot ονόματα είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης και το όνομα του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ «παίζει» συνεχώς στο εξωτερικό. Μόνο σήμερα (24/12) υπήρξαν 2 αναφορές, από Ιταλία και Αγγλία. Στην πρώτη περίπτωση ο δημοσιογράφος της Rai, Τσίρο Βενεράτο, έγραψε πως «το όνειρο της Νάπολι αποτελεί ο Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι αλλά αυτό είναι... απαγορευμένο και την ίδια στιγμή οι "Παρτενοπέι" θα ήθελαν τον Δημήτρη Γιαννούλη αλλά "η πόρτα είναι κλειστή».
Λίγο αργότερα στη Γηραιά Αλβιόνα ανέφεραν πως η Νιούκαστλ αναμένεται τον Γενάρη να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα και «ο 25χρονος αμυντικός θα προταθεί εκ νέου, ενώ ο 26χρονος Ολλανδός Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Γέτρο Βίλεμς, επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στη Νιουκάστλ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ως δανεικός τη σεζόν 2019/20».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα