Επιβεβαίωση για επιστροφή Κονέ στην ΑΕΚ!

Επιβεβαίωση για επιστροφή Κονέ στην ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Επιβεβαίωση για επιστροφή Κονέ στην ΑΕΚ!

bet365

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Παναγιώτης Κονέ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ. Στο τραπέζι για το τιμ που θα τον πλαισιώσει, έπεσε και το όνομα του Κώστα Κατσουράνη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ από τη σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς.

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr ο Παναγιώτης Κονέ «έπαιζε» δυνατά για την αντικατάσταση του Ίβιτς και αυτός θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Κονέ θα είναι το νέο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ θα πλαισιωθεί με ένα τιμ με πρόσωπα της επιλογής του, έχοντας συγκεκριμένους ρόλους το καθένα. Μάλιστα στο τραπέζι για το τιμ αυτό έπεσε και το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, ωστόσο μέσα στην ΠΑΕ δεν φαίνεται πως βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές η συγκεκριμένη επιλογή.

Οι ακριβείς αρμοδιότητες του Κονέ και όσων επιλεγούν, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο τέλος της ημέρας από τις επαφές και τις συζητήσεις που συνεχίζονται.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα