Τέλος και ο Ίβιτς από την ΑΕΚ!

Τέλος και ο Ίβιτς από την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Τέλος και ο Ίβιτς από την ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ μετά τον Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς! «Παίζει» η περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ!

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάσιμο Καρέρα και τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Από το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Ίλια Ίβιτς και των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Και από τη σύσκεψη προέκυψαν σημαντικά νέα καθώς όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι, ο Ίλια Ίβιτς αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή!

Μάλιστα στην ΑΕΚ υπάρχει μια περίπτωση για την αντικατάστασή του και αυτή έχει να κάνει με τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο έχουν σε μεγάλη συμπάθεια στον κιτρινόμαυρο οργανισμό, ενώ συν τοις άλλοις αποτελεί και έναν άνθρωπο που είναι καλός στη διαχείριση ζητημάτων σε σχέση και με τους παίκτες.

Προφανώς μεταξύ ΑΕΚ και Ίβιτς δεν υπήρξε συμφωνία για το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, με τις δύο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους, ενώ μένει να φανούν και περαιτέρω αλλαγές που ενδεχομένως να προκύψουν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ιλια Ιβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα