«Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά με μπόλικη τρέλα ο Λαμκέλ Ζε» (vid)

«Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά με μπόλικη τρέλα ο Λαμκέλ Ζε» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά με μπόλικη τρέλα ο Λαμκέλ Ζε» (vid)

bet365

Ο Βέλγος ρεπόρτερ του World Soccer, Σαμ Κούντι «ακτινογραφεί» στο gazzetta.gr τον Καμερουνέζο εξτρέμ Λαμκέλ Ζε, ο οποίος ακούγεται για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλά και συνάμα να «ανάψει φωτιές» λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του!

Ο Καμερουνέζος αριστερός εξτρέμ της Αντβέρπ, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε θεωρείται πιθανό να γίνει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού επί εποχής Πιερ Ντρεοσί με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει μέσα από αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επαφές του με το «τριφύλλι».

Πρόκειται για μεσοεπιθετικό με σπουδαίες αρετές, ο οποίος στη μέρα του μπορεί να κάνει την διαφορά. Το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε από τη Νιόρ υπογράφοντας στην Αντβέρπ πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην περυσινή σεζόν σε 25 ματς πρωταθλήματος σκόραρε 6 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ όντας βασικό στέλεχος της βελγικής ομάδας που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Βελγίου, αλλά και στην κατάληψη της 4ης θέσης του πρωταθλήματος.

Στην τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 5 συμμετοχές και 1 ασίστ, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιβάν Λέκο. Ο Βέλγος δημοσιογράφος του World Soccer, αλλά και του BBC, Σαμ Κούντι μίλησε στο gazzetta.gr για τον Αφρικανό εξτρέμ, σημειώνοντας πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό χάρη στην ποιότητα του, αλλά και να τον βάλει σε μπελάδες λόγω του χαρακτήρα του!

«Ο Λαμκέλ Ζε είναι 24 ετών και στην παρούσα φάση αγωνίζεται με την Β΄ ομάδα της Αντβέρπ. Προπονείται με τις 'ρεζέρβες'. Βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι η καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από την πρώτη ομάδα και πρέπει άμεσα να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στο σωστό δρόμο και να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν. Άλλωστε πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλες δυνατότητες.

Είναι κάτι περισσότερο από αξιοπρεπής ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο. Έχει καλό κοντρόλ, απόλυτη αίσθηση του χώρου, ταχύτητα, ξέρει να πασάρει, διαθέτει καλή τεχνική και μπορεί να σκοράρει. Διαθέτει εν ολίγοις όλο το πακέτο ενός αξιόλογου εξτρέμ. Για παράδειγμα στον τελικό Κυπέλλου Βελγίου τον περασμένο Αύγουστο όταν η Αντβέρπ επικράτησε 1-0 της Κλαμπ Μπριζ και κατέκτησε τον τίτλο η παρουσία του ήταν καταλυτική.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει και ένα θέμα με την προσωπικότητα όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις με παιδιά που προέρχονται από το Καμερούν.

Ναι μεν, αποκτάς έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με αξία, αλλά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να ελέγξεις τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του. Όπως συνηθίζουν να γράφουν στα τοπικά media για τον Λαμκέλ Ζε διαθέτει την ωριμότητα εφήβου. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει δεχθεί πάνω από 20 κάρτες σε όλες τις διοργανώσεις και επίσης σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ισχυριζόταν πως ο τεχνικός της Αντβέρπ, Ιβάν Λέκο δεν τον σέβεται.

Έτσι ναι μεν ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, αλλά συνάμα παίρνει και την τρέλα του. Επαναλαμβάνω ωστόσο είναι πολύ καλός παίκτης με δυνατότητες για να εξελιχθεί περισσότερο».

Δείτε τον Λαμκέλ Ζε εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα