Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι έχει... προηγούμενα με τον Λαμκέλ Ζε (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι έχει... προηγούμενα με τον Λαμκέλ Ζε (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι έχει... προηγούμενα με τον Λαμκέλ Ζε (vids)

bet365

Οι Βέλγοι γράφουν για τον Λαμκέλ Ζε της Άντβερπ και τον Παναθηναϊκό, ο Λάζλο Μπόλονι ξέρει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, όμως, όσο ταλέντο έχει, άλλο τόσο έχει... ταλαιπωρήσει τον κόουτς του «τριφυλλιού».
Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στην Άντβερπ και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του βελγικού Τύπου, να προσπαθεί να προσθέσει τον Καμερουνέζο εξτρέμ στο ρόστερ που έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή στους «πράσινους».

Ο Λαμκέλ Ζε θεωρείται τρομερά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με το απαραίτητο... θράσος, παρ' όλα αυτά, ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που έχει κάνει τους Βέλγους να... φτιάχνουν ολόκληρα θέματα για τη συμπεριφορά του και τα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει.

Διαβάστε: Για Λαμκέλ Ζε γράφουν οι Βέλγοι (vid)

  • Αποβολή, μπουνιές και λάθη... που δεν έγιναν μαθήματα

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Λαμκέλ Ζε σε ματς απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης... καταφέρνει να πάρει δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε δυο λεπτά και ν' αποβληθεί αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο! Ο εκνευρισμός του νίκησε και δεν άκουσε τίποτα απ' όσα του είχε πει την ανάπαυλα ο Μπόλονι στο πολύ δύσκολο παιχνίδι και με τον κόσμο της Σταντάρ να έχει πετύχει το στόχο του. Να βγάλει εκτός εαυτού τον Αφρικανό εξτρέμ.

«Του είπα στο ημίχρονο να συγκρατηθεί και να παραμείνει ήρεμος και συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου έξυπνο αυτό που έκανε...» ανέφερε ο νυν προπονητής του «τριφυλλιού».

Τον Μάρτιο του 2019 έρχεται νέο «χτύπημα» από τον Λαμκέλ Ζε αφού νευριάζει από τα μαρκαρίσματα του δυναμικού Γελ Βαν Νταμ σε προπόνηση, γυρίζει και του ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο! Ο αμυντικός της Άνβερπ δεν συνεχίζει το επεισόδιο – προς τιμήν του και ... προς μεγάλη χαρά του Καμερουνέζου – με το «θύμα» να δηλώνει: «Για μένα πλέον θα είναι απλά ένας συμπαίκτης, τίποτα παραπάνω».

Ο Μπόλονι προσπαθεί να ρίξει νερό στο κρασί και των δύο και αναφέρει πως: «Δεν ήταν καθόλου σωστό και επαγγελματικό αυτό που έκανε, εύχομαι να μάθει από τα λάθη του...».

Αυτά τα λάθη, δεν διορθώθηκαν ποτέ, όσο κι αν στο γήπεδο ο Λακμέλ Ζε στα καλά του ήταν ικανός να βοηθήσει τρομερά την ομάδα του και αποτελούσε ένα πολύτιμο «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή του...

Είχε αναδειχθεί σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Jupiler Pro League, αλλά ήταν επίσης άνθρωπος που ενώ είχε κάρτα, έφυγε να πανηγυρίσει γκολ στην εξέδρα παρέα με τον κόσμο απέναντι στην Άλκμααρ σε ευρωπαϊκό ματς και φυσικά αντίκρισε την κόκκινη ενώ θα μπορούσε να έχει αποφύγει την απερισκεψία... «Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την ηλιθιότητα στους ανθρώπους, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας, οφείλεις να ακολουθείς συγκεκριμένους κανόνες» δήλωσε ο τότε προπονητής του.

  • Το χαμένο πέναλτι και η «έλλειψη προσωπικότητας»

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου του 2020, ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε αναλαμβάνει να εκτελέσει πέναλτι κόντρα στην Κόρτραϊκ, στο δεύτερο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με το τελικό 1-1 για την Άντβερπ, η οποία μετέπειτα πήρε και το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Ο Καμερουνέζος, λοιπόν, παίρνει τη μπάλα, την στήνει στην άσπρη βούλα με περίσσια τόλημα, θράσος και αυτοπεποίθηση, οι συμπαίκτες του επιδεικνύουν εμπιστοσύνη σ' εκείνον και... τα κάνει θάλασσα. Λίγο μετά το παιχνίδι, ο Μπόλονι τα βάζει και με τον Λαμκέλ Ζε, αλλά και με τους δύο εκτελεστές των πέναλτι όπως έχουν οριστεί ιεραρχικά.

«Είμαι το ίδιο νευριασμένος μ' εκείνον, όσο είμαι και με τους Μποκανί και Ρεφαέλοφ που τον άφησαν να κάνει το πέναλτι. Δεν έχουν την προσωπικότητα για να επιβληθούν και να τους σέβονται» είπε ο Ρουμάνος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα