AEK - Καρέρα: Η διπλή ψηφοφορία μετά το «διαζύγιο» (poll)

AEK - Καρέρα: Η διπλή ψηφοφορία μετά το «διαζύγιο» (poll)

Gazzetta team
AEK - Καρέρα: Η διπλή ψηφοφορία μετά το «διαζύγιο» (poll)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και το gazzetta.gr ζητά την ψήφο σας για το αν έπραξε ορθώς η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων, αλλά και για τον ιδανικό διάδοχο του Ιταλού τεχνικού.

Η απώλεια βαθμών στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για τον Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί και επίσημα παρελθόν μετά από ένα χρόνο στο τιμόνι και πλέον, η διοίκηση των Κιτρινόμαυρων καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Η βασική δεν είναι άλλη, φυσικά, από τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία. Μέχρι στιγμής, το μεγάλο φαβορί λέγεται Μανόλο Χιμένεθ και οι συστάσεις περιττεύουν. Γνώριμος στις τάξεις της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι και ο δεύτερος υποψήφιος, Γκας Πογιέτ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιο νέο όνομα-έκπληξη στο «τραπέζι» του Δικεφάλου.

Το gazzetta.gr, όμως, πετάει πρώτα το «μπαλάκι» στο κοινό και σας καλεί να δώσετε την ψήφο σας στα δύο καίρια ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον της Ένωσης. Ήταν ή όχι σωστή η απόφαση του «διαζυγίου» με τον Καρέρα; Κι αν ναι, ποιος είναι ο ιδανικός coach από όσους «παίζουν» δυνατά για να αναλάβει την ΑΕΚ και μαζί την προσπάθεια βελτίωσης και αγωνιστικής ανάκαμψης; Καταθέστε την άποψή σας στο παρακάτω poll.

Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα