Χιμένεθ-Πογιέτ: Τι έκαναν στην τελευταία δουλειά τους

Χιμένεθ-Πογιέτ: Τι έκαναν στην τελευταία δουλειά τους

Κώστας Τόπας
Χιμένεθ-Πογιέτ: Τι έκαναν στην τελευταία δουλειά τους

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα των Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογιέτ, με τον Σεβιγιάνο αυτή τη στιγμή να έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης.

Μακάμπι Τ.Α. - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Οπως όλα δείχνουν ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, μετά και το νέο στραβοπάτημα της ομάδας στη Ριζούπολη κόντρα στον Βόλο. Ο Ιταλός τεχνικός, μετά από ένα χρόνο και δύο εβδομάδες στον πάγκο της Ενωσης κατάφερε σε 50 παιχνίδια να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε 27 νίκες.

Το πιο ανησυχητικό είναι φυσικά οι επιδόσεις στην άμυνα επί Καρέρα, με την ΑΕΚ να μετρά 50 γκολ κατά σε 50 αγώνες, δηλαδή περίπου ένα γκολ ανά ματς. Οπως επίσης η ομάδα δεν παρουσίασε καμία αγωνιστική εξέλιξη, καμία πρόοδο στον αγωνιστικό χώρο, τίποτε ελπιδοφόρο κι έτσι ο Ιταλός προπονητής αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά τα νούμερα του Καρέρα:

  • Σε 50 ματς η ΑΕΚ με τον Καρέρα στον πάγκο έχει πάρει: 27 νίκες, 13 ισοπαλίες, 11 ήττες
  • Η ΑΕΚ με τον Καρέρα στον πάγκο έχει σκοράρει: 81 γκολ υπέρ και έχει δεχθεί 50 κατά
  • Η ΑΕΚ με τον Καρέρα στον πάγκο έχει πάρει συνολικά: 93 βαθμούς

Οσον αφορά τα ντέρμπι η Ενωση με τον Ιταλό στον πάγκο η ΑΕΚ

  • Κόντρα στον Ολυμπιακό σε 5 ματς μετράει: 0 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Κόντρα στον Παναθηναϊκό σε 4 ματς μετράει: 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα
  • Κόντρα στον ΠΑΟΚ σε 6 ματς μετράει: 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες
  • Κόντρα στον Άρη σε 5 ματς μετράει: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 0 ήττες

Σύνολο: 6 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες

Η αντικατάσταση του Μάσιμο Καρέρα αυτή τη στιγμή μοιάζει αναπόφευκτο γεγονός και ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Τα ονόματα δύο παλιών γνωστών για την ΑΕΚ, Πογιέτ και Χιμένεθ είναι αυτά τα οποία εξετάζονται από την διοίκηση αυτή τη χρονική στιγμή.

Δύο προπονητές οι οποίοι στο παρελθόν έκατσαν ξανά στον πάγκο της ομάδας και αμφότεροι τη δεδομένη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά. Ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, αποχώρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Αλ Ουάχντα, μετά από 17 παιχνίδια, 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Συνολικά, συγκέντρωσε 36 βαθμούς με την Αλ Ουάχντα.

Από την άλλη το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ ακούστηκε και μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά τελικά η ΑΕΚ δεν προχώρησε στην πρόσληψη του. Τελευταία δουλειά του Ουρουγουανού ήταν στην Γαλλία για λογαριασμό της Μπορντό, εκεί όπου κατάφερε σε 21 ματς να πάρει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, μετρώντας παράλληλα και 6 ήττες. Οσο ήταν στο τιμόνι της Ενωσης, οδήγησε στην ομάδα σε 18 νίκες σε 28 παιχνίδια, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα