ΠΑΟΚ: Πλήρωσε βαρύ πρόστιμο πριν ξανά φύγει ο Ζαμπά
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε του… κεφαλιού του ταξιδεύοντας στις αρχές του μήνα στην πατρίδα του δίχως να έχει το «ΟΚ» της διοίκησης.
Ο Λέο Ζαμπά υποστήριξε ότι βρέθηκε για λίγες μέρες στη Βραζιλία για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από την περσινή σεζόν, ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τους ανθρώπους της ομάδας.
Για το λόγο αυτό του επιβλήθηκε -βάσει του εσωτερικού κανονισμού- χρηματικό πρόστιμο 35.000 ευρώ και παράλληλα ενημερώθηκε πως αν συνεχίσει να έχει την ίδια συμπεριφορά θα υπάρχουν νέες κυρώσεις.
Πάντως, αυτή τη φορά το ταξίδι στη Βραζιλία έγινε με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.
Διαβάστε επίσης
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
