O Παναθηναϊκός κάνει... χαλί την Λεωφόρο!

O Παναθηναϊκός κάνει... χαλί την Λεωφόρο!

Νίκος Αθανασίου
O Παναθηναϊκός κάνει... χαλί την Λεωφόρο!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε μια σειρά ενεργειών για την βελτίωση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν το μοναδικό του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η διοίκηση του συλλόγου από την επόμενη κιόλας ημέρα συνέχισε τις εργασίες για να είναι ο αγωνιστικός χώρος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 3 Ιανουαρίου.

Οι πράσινοι αποφάσισαν μια σειρά ενεργειών για να γίνει... χαλί ο χλοοτάπητας του γηπέδου και να διαμορφωθούν οι συνθήκες χρησιμοποίησης του γηπέδου μέχρι το τέλος της σεζόν και φυσικά για να ξαναγίνει η Λεωφόρος η κύρια έδρα της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

  • Ξεκίνησαν ήδη ειδικές τομές - κανάλια για να ρουφάει καλύτερα το νερό, ενώ θα ενισχυθεί το αποστραγγιστικό σύστημα εκείνης της πλευράς.

  • Αγοράστηκε έτοιμος χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών από την Ιταλία, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα. Θα αντικατασταθεί όλο το προβληματικό κομμάτι, μπροστά από τις δύο πάγκους και προς την σέντρα.

  • Έρχονται από την Ολλανδία ειδικά φώτα που βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη της ρίζας του χλοοτάπητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα