Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα έργα στην Λεωφόρο για πιθανή επιστροφή

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα έργα στην Λεωφόρο για πιθανή επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα έργα στην Λεωφόρο για πιθανή επιστροφή

bet365

O Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, ώστε μέχρι το τέλος του χρόνου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να φιλοξενήσει ακόμη ένα ἠ περισσότερα παιχνίδια του Τριφυλλιού! Η... ψήφος του Μπόλονι.

Η Λεωφόρος πήρε και πάλι.. ζωή! Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, τίμησε το σπίτι του με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας και πάλι στην φυσική του έδρα μετά από δυόμισι χρόνια! Ο αγωνιστικός χώρος του ᾽᾽Απόστολος Νικολαϊδης᾽᾽ δέχθηκε αρκετές βελτιωτικές εργασίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, για την ακρίβεια έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ωστόσο, η εποχή, ο καιρός και όλες οι συνθήκες, δεν αποτέλεσαν σύμμαχο των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Ειδικά μπροστά στους δύο πάγκους η εικόνα στο τέλος της αναμέτρησης ήταν κακή ενώ γενικά ο χλοοτάπητας ήταν αρκετά βαρύς από τις βροχές που είχαν προηγηθεί.

Το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες πέρασε στην ιστορία και η επόμενη ημέρα δεν θα βρει την Λεωφόρο... μόνη! Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις εργασίες στο χορτάρι, με έναν και μόνο στόχο: Να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη ένα(πιθανότατα αυτό στις 3.1.2021 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) ή περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ανάλογα πάντα και με την κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ!

Παράλληλα, έγιναν και αισθητικές παρεμβάσεις στα αποδυτήρια, ώστε η εικόνα να είναι ακόμη καλύτερη και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μετά και την χθεσινή δήλωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είναι... φανατικός υποστηρικτής της επιστροφής στην Λεωφόρο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα