ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας με Βόλο - Σκέψεις για Ριζούπολη

ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας με Βόλο - Σκέψεις για Ριζούπολη

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας με Βόλο - Σκέψεις για Ριζούπολη

bet365

Το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δώσει το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο (21/12, 19:30) σε διαφορετική έδρα, εξετάζουν οι άνθρωποι της Ενωσης, βλέποντας την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Παναθηναϊκός - Άλμπα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός, δυσκολεύτηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο το βράδυ της Τετάρτης (16/12) μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι με το τέλος του αγώνα εξέφρασαν τα παράπονα τους γι' αυτή την τραγική εικόνα.

Ενας από αυτούς και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο «πίστα για πατινάζ».

Πάντως από χθες (16/12) το βράδυ η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να βρει άλλη έδρα για το ματς με το Βόλο προκειμένου να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ολική ανακατασκευή του ΟΑΚΑ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών.

Μάλιστα, η εντολή Μελισσανίδη είναι να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στο ΟΑΚΑ από σήμερα (17/12) αν είναι δυνατόν (ξήλωμα γηπέδου και ολική ανακατασκευή) και έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με πρώτη επιλογή τη Ριζούπολη για το ματς με Βόλο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα