Μπόλονι: «Το παιχνίδι μας γίνεται πιο συμπαγές»

Gazzetta team
Ο Λάζλο Μπόλονι, ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το παιχνίδι μας γίνεται πιο συμπαγές, η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και στη Γαλλία λένε 'δεν υπάρχουν τέσσερις χωρίς τρεις'. Όμως θεωρώ πως έχουμε δύο μειονεκτήματα. Είναι η κατάσταση της υγείας ορισμένων παικτών, και η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοια ματς χάνεις ευκαιρίες τετ α τετ πρέπει να είσαι ικανός να παίξεις με ηρεμία. Θα μπορέσει να απελευθερωθεί η ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ ο Παναθηναϊκός: «Πολύ σημαντικό, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ, όμως σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Ηταν η επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά. Πήραμε μια νίκη και λάβαμε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώνουμε. Αναγνωρίζω πως όλες οι πληροφορίες δεν είναι θετικές».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο, αν θα ήθελε να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στο «Απ. Νικολαϊδης» και αν πιστεύει ότι του... φέρνει γούρι: «Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Θυμάμαι ότι έπαιξα αρκετές φορές εδώ με την Εθνική ομάδα και θυμάμαι οι κερκίδες ήταν πιο χαμηλές».

Για τη συμμετοχή νέων παικτών: «Δεν μου αρέσει να τεστάρω σε αγώνα πρωταθλήματος. Το έκανα γιατί είδα πως ο Τάσος (Χατζηγιοβάνης) είχε κάποια θέματα και έπρεπε να τον αντικαταστήσω. Θα επιθυμούσα να δώσω περισσότερο χρόνο στον Ιωαννίδη αλλά φοβόμουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να αλλάξω και τον Κουρμπέλη και τον Μαουρίσιο για να ξεκουραστούν».