Σα: «Είμαστε πρώτοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το πρωτάθλημα»

Σα: «Είμαστε πρώτοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το πρωτάθλημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σα: «Είμαστε πρώτοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Ζοζέ Σα με αφορμή την αυριανή (9/12) αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Πόρτο για τους ομίλους του Champions League παραχώρησε συνέντευξη στην O' Jogo.

Ο 27χρονος γκολκίπερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση.

«Ναι βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ο Σα ρωτήθηκε και για το εάν η αποχώρηση του συμπατριώτη του, Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ευνόησε τον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω αν έχει κάποια συνέπεια ή όχι η αποχώρηση του, αλλά από τότε που αποχώρησε, έχουν αρχίσει και σημειώνουν περισσότερες νίκες».

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας κλήθηκε να σχολιάσει και την φετινή πορεία της πρώην ομάδας του στην Primeira Liga.

«Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Οι ομάδες είναι ισχυρότερες και αυτό είναι καλό. Είμαι δεμένος με την Πόρτο και δεν ελπίζω απλά, αλλά πιστεύω πως δεν θα παραμείνει στην τρίτη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα