Ολυμπιακός: Σα και Σεμέδο οι «κολώνες» του Μαρτίνς στο Champions League! (pics)

Ολυμπιακός: Σα και Σεμέδο οι «κολώνες» του Μαρτίνς στο Champions League! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σα και Σεμέδο οι «κολώνες» του Μαρτίνς στο Champions League! (pics)

bet365

Οι δύο Πορτογάλοι εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς της φάσης των ομίλων του Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην εποχή Μαρτίνς!

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Είναι το δίχως άλλο δύο παίκτες - elite. Δύο παίκτες Εθνικής ομάδας. Ο Ζοσέ Σα και ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο δε Σεμέδο έχει ήδη πάρει και συμμετοχές στα πόδια του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Παράλληλα όμως είναι και οι «κολώνες» του Μαρτίνς στο Champions League! Είναι οι παίκτες που σε επίπεδο φάσης ομίλων δεν έχουν χάσει ματς, κάτι σπάνιο και σε επίπεδο Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα.
Ο Ζοσέ Σα των 93 αγώνων στον Ολυμπιακό είχε πέρυσι 6 ματς με 540 λεπτά και φέτος έχει 5 με 450. Συνολικά δηλαδή 11 αγώνες με 990 λεπτά. Ο 27χρονος γκολκίπερ των Πειραιωτών σε αυτές τις 11 αναμετρήσεις δεν έχει δεχθεί γκολ σε 2 (με Μαρσέιγ και Ερ. Αστέρα εντός).
Ο Ρούμπεν Σεμέδο επίσης έχει τα ίδια δεδομένα από πλευράς αγώνων και λεπτών. Πέρυσι είχε 6 ματς με 2 γκολ με 540 λεπτά και φέτος έχει 5 με 450 λεπτά. Άρα και για αυτόν έχουμε 11 αγώνες με 990 λεπτά. Συνολικά στον Ολυμπιακό ο 26χρονος στόπερ, που έχει κλείσει και με νέο συμβόλαιο έως το 2024, έχει 59 αγώνες με 5 γκολ.
Για τον δε Σα θα πρέπει να σταθούμε στο ότι είναι από τους παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο στην καριέρα του ο Μαρτίνς. Είναι 104 τα ματς του με τον Πορτογάλο τεχνικό σε 5 σεζόν, 9 διαφορετικές διοργανώσεις και 2 ομάδες! Στον Ολυμπιακό τον Ζοσέ Σα στην εποχή Μαρτίνς τον ξεπερνούν μόνο οι Μπουχαλάκης με 96 αγώνες με τον Μαρτίνς και Καμαρά με 99.
- Οι φωτογραφίες στη Gallery είναι από το Transfermarkt.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα